Hem?

För mycket nu, orkar inte uppdatera... vill hem

Shopping


1: Klänning och skärp från New Look
2: Trosor från Primark och New look och en topp från Oasis
3: 1 linne med knytning i ryggen och ett fodral, från primark
4: Tunn tjockiströja från H&M
5: En topp från H&M + örhängen från Primark
6: Solbrillor från H&M
Sen har jag köpt en vanlig svart hood på primark.

Fattar inte varför jag lät mig luras, jag borde förstått bättre...


Försöker

Här kommer ett inlägg iallafall. Sitter i sängen och lyssnar på lite Kate Voegele. Ska snart röra ner mot staden för att ta en fika med Jessica, verkar som vi är de enda kvar i stan hahaha. Hoppas ni har de bra hemma i snödriverna, saknar er <3.

Jag just nu, bästa hållningen och minen...


April...

Just nu är jag sjuk och allmänt borta... blir väll segt med uppdateringar om jag inte kommer ur de här. Skulle verkligen behöva dig här nu, ha någon att snacka med...

Ibland fattar man inget, ibland är det svårt att förstå... men fortsätt kämpa


Trött, seg, död

Hej, förlåt för jag är så urusel att blogga men jag har verkligen inte ork. Antingen är jag med personer i klassen och har kul eller så ligger jag död och tänker typ... orkar inte göra något skolarbete eller nåt. Aja, vi får se när de här går över, börjar bli sjuk igen också.

Här har ni en liten bild på katedralen iaf.


segt

Hej, mamma och mormor har varit här därmed den dåliga uppateringen. Är svintrött nu, lägger upp ett inlägg sen med lite va jag köpt, puss.


Mornin'

God morgon folks! Börjar nu vakna till liv och ska väll snart hoppa in i duschen och bli fräsch igen. Idag kommer mamma och mormor hit, kommer väll till hotellet vid 15-16 tror jag så fram till på tisdag är det lugna sköna dagar som gäller, en dag i london t.o.m. Har inte så mycket att skriva just nu, mitt huvud är ganska tomt för tillfället.

Är extremt sugen på kladdkaka måste jag bara säga haha.


God morgon!

Godmorgon! Har nyss vaknat till och ligger nu i Annas säng och chillar haha. Ska väll snart hoppa in i duschen och sen ta en liten promenad ner till staden och sätta mig på nåt fik, jättefint väder idag! Hoppas ni inte lider allt för mycket i skolan nu =)

Ha en grym dag!


Chill

Hejhej, nu har jag fixat en ny design, iallafall en temporär... orkade inte fixa så länge idag haha. Idag tror jag vi tar det lugnt hemma, är väldigt trött men nu är det LOV iallafall haha. Vi hade ingen skola idag för det snöade (OMG) , denna staden stannar verkligen när det snöar så nu har vi 12 dar ledigt =).


Bästa sättet att lära sig photoshop är att leka eller?


Ilska

Hur lätt den kan komma, hur den brinner i hela kroppen. Jag fattar inte att jag låter mig påverkas...

Weirdo


Så här tråkigt kan jag ha vissa dagar haha!
Imorgon är sista skoldagen på 11 dar, SKÖNT! På lördag kommer mor och mormor så det blir en lugnt helg =)


Snabb inlägg

Hejhej, särskrivning på hög nivå men orkar inte bry mig haha. Hastar iväg ett litet inlägg för om 4 min ska vi ruscha till bussen för att käka på little italy med klassen. Martin fyllde år igår och Karin idag så vi ska fira dom =)

Hoppas ni har det bra där hemma =) puss


Shoppingförbud vaddå?

Shoppingförbudet gick ju inge vidare för mig... kom hem idag med en tröja, en mascara, ett läppglans (dock gratis) och en kasse mat haha. Idag var en ganska chill dag i skolan, snackade om boken osv. Ska försöka ta mig igenom matteläxan snart, hoppas bara vi får käk snart! Min mage skriker seriöst haha!

Som de flesta vet älskar jag min vanliga clinique mascara men idag köpte jag en ny sort, vågat va haha?


Rewind

Hej, sitter här och försöker ta mig igenom en engelska uppsats men det går inge vidare för mig. Massa annat på huvudet just nu, finns inte mycket plats för annat. Saknar mycket där hemma, sängen, duschen, semlor, personerna osv... Borde vara hemma nu, jag är på fel ställe just nu. Men jag tar mig igenom det, det ska inte vara några problem.

Nån som lyckas med sin pose?

Beslutsångest

Hejhej, sry att jag inte uppdatera igår men det fanns ingen tid. Först var vi på British Museum med klassen (rätt tråkigt om jag får säga det själv), sen var det hem, byta om, käka middag på Nandos (starkt men asgott!) och sen ha det trevligt med några från klassen.
Idag har jag lite beslutsångest... Valkatalogen har kommit ut och jag har möjlighet att läsa franska steg 5, matte E och Fotografisk bild A samtidigt men jag vet inte om jag kommer palla det! Och det är inte ens säkert att jag får läsa över 100 p... tror jag ska maila syon och fråga... och prata med pappa om jag ska välja steg 5 eller inte... DET ÄR SVÅRT!
Nu sitter jag iallafall och käkar oreos, ASGOTT, och ska snart försöka komma igång med engelska uppsatsen som ska vara klar på måndag. Har inte lagt in några bilder från igår så jag bjuder på en random bild istället.

London eye


Shoppa, Shoppa, Shoppa!

Hejsan! Sry för emo inlägget igår, lite saker bara. Idag blev det mer shopping... shoppingförbud nu på mig tills mamma kommer hit (Om en vecka tihi).

3 toppar, en myströja, en väska och en liten bild på en av floderna här i Canterbury!
Ikväll kommer Anna D:s kompis Karin hit så vi ska hitta på lite kul med de gänget ikväll. Anna tänkte testa 20 packet nuggets idag på donken så jag kör väll på deli of the day, nåt vi måste börja med i Svea!!!
Nu ska jag dressa om och sminka mig! PUSS


Dålig uppdatering

Hej, förlåt att jag är så dålig på att uppdatera men har lite småproblem. Mycket i skolan men orkar inte ta tag i allt för andra saker som pågår, hemma i sverige och med mig... Aja, hoppas ni har det bra där hemma iallafall.

What happened along the way? Why me?


Not sunny anymore

Tjenna! Idag försvann den fina solen vi haft 3 dar i streck och vi fick lite regn, men det har iallafall varit varmt! 8 grader tror jag. Aja, dagen började med matteprov som faktist var ganska lätt (speciellt när han skriver lösningarna på tavlan haha) och sen så hade vi engelska där vi skämde ut oss genom att fråga folk om deras dialekter hahaha, men det gick bra och jag hann skriva klart uppsatsen och lämna in den!! (nu är det bara MASSA franska att göra, läsa fittboken, börja på uppsatsen i engelskan och börja med miniprojektet i matten... bara) Efter skolan käka jag på donken och sen gick jag och Anna och köpte kakor och annat på tesco. That's about it!

Jag känner att jag måste ta tag i fotograferandet... kommer ju aldrig bli bättre om jag inte går ut och försöker...


Fasa!

Hejsan alla! Idag har det varit en rätt vanlig dag (enda onormala var att Brian satt med på vår Engelska lektion). Idag lärde vi oss lite om olika Engelska accenter osv, och imorgon ska vi fråga folk på college olika frågor om deras dialekt osv (PINSAMT). Aja, jag har precis räknat ihop alla mina utgifter sen jag kom hit, och det var ingen rolig nyhet. Exakt 12 076,77 kr har jag lyckats spendera! Shit asså! Nu är det skärpning på hög nivå!

Denna krabat (som faktist redan blivit 7 månader) saknar jag något oerhört! Syns om 1 månad och 2 veckor <3

Till Agnes: Kul att du ska hit! Är en jätte mysig stad =D Det finns 3 andra som bloggar här borta och det är Jenny, Nanna och Lovisa (Nanna och Lollo bor tillsammans så deras handlar om samma saker och de skriver båda på engelska)

Imorgon är det matteprov och jag orkar verkligen inte plugga! Ska lägga mig och kolla på film nu, hoppas ni har det bra där hemma=) PUSS


RSS 2.0